Storystelling food photography

Honingkast van Tine van Wel.

Vorige week mocht ik toch zoiets leuks doen. Ik mocht een fotoreportage maken in Annapaulowna bij Tine van Wel. Ik wordt hier altijd ontzettend blij van. Ik kreeg een mini workshop over de honingkast van Tine waar ze vol liefde over haar project sprak.

Voordat we na de Bijenkast gingen kreeg ik nog een rondje op de boerderij waar volop bloemen en planten worden geplant zodat er ook een mooie pluktuin ontstaan en in de toekomst een blotevoetenpad.

Natuurlijk moeten we beschermende kleding aan want veiligheid gaat boven alles, gelukkig had Tine nog een extrasetje.

Het is het eerste jaar dat de bijenkast in gebruik is, helaas konden we dus nog geen honing proeven maar voor volgend jaar is er goede hoop. Dit jaar worden de bijen aangesterkt met suikerwater, waardoor je het geen echte honing mag noemen.

Op de eerste foto kunt u de koningin van de bijenkast vinden.

Mocht u nog een leuke food gerelateerde opdracht hebben. Mail mij gerust!!!!