Storystelling food photography

Gathering & Styling

Ik was nog niet eerder bij een Gathering & Styling geweest georganiseerd door Lucie Beck maar wat een geweldige ervaring!!

Het vond plaats in Portengen bij Boerderij Rust Roest. Wat een geweldige fotoshoot locatie, daarnaast verzorgde Cécile Spanjers van Ciels tabletales met haar prachtige oldtimer foodtruck voor fantastische smaakvolle recepten.

We hebben heerlijk in het zonnetje zitten kletsen en van elkaar kunnen leren en natuurlijk mijn grooste passie kunnen uitvoeren, het fotograferen van food.

Speciale dank aan: 

Lucie de Bock- Beck

Cécile Spanjers 

Femke van Kooten 

Marleen Visser 

Storystelling food photography

Honingkast van Tine van Wel.

Vorige week mocht ik toch zoiets leuks doen. Ik mocht een fotoreportage maken in Annapaulowna bij Tine van Wel. Ik wordt hier altijd ontzettend blij van. Ik kreeg een mini workshop over de honingkast van Tine waar ze vol liefde over haar project sprak.

Voordat we na de Bijenkast gingen kreeg ik nog een rondje op de boerderij waar volop bloemen en planten worden geplant zodat er ook een mooie pluktuin ontstaan en in de toekomst een blotevoetenpad.

Natuurlijk moeten we beschermende kleding aan want veiligheid gaat boven alles, gelukkig had Tine nog een extrasetje.

Het is het eerste jaar dat de bijenkast in gebruik is, helaas konden we dus nog geen honing proeven maar voor volgend jaar is er goede hoop. Dit jaar worden de bijen aangesterkt met suikerwater, waardoor je het geen echte honing mag noemen.

Op de eerste foto kunt u de koningin van de bijenkast vinden.

Mocht u nog een leuke food gerelateerde opdracht hebben. Mail mij gerust!!!!

Storystelling food photography

In de moestuin bij Reneegreenies

Wij mochten gezellig op bezoek bij Renee in de moestuin op een regenachtige middag maar dat mocht de pret niet drukken. Renee verbouwd haar eigen biologische groenten voor haar groentewinkel in Alkmaar op de Edisonweg 18 (Inpandig bij Dart Café Nooit Gedacht)

Renee bereid met veel passie ook haar eigen biologische sapjes, tafelzuren, sambal en diverse soorten jam.

De eerste 8 foto’s zijn gemaakt in onze thuisstudio.